Autorijlessen Achthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Achthoven

Ben je op zoek naar een rijschool die autorijlessen geeft in Achthoven? Kom dan rijlessen volgen bij Rijschool van Bemmel! Onze ervaren instructeurs geven je goede lessen en we hebben een hoog slagingspercentage. Je kunt bij ons terecht voor reguliere autorijles, maar ook voor rijlessen van een automaat. We hebben verschillende lespakketten zodat er voor iedereen een passend pakket is. Je rijbewijs haal je binnen no time bij Rijschool van Bemmel!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel zijn er veel mogelijkheden als het gaat om rijopleidingen. Je kunt bij ons dus terecht voor reguliere autorijles, voor automaat of je kunt een spoedcursus doen. Met deze spoedcursus kun je in 10 dagen je rijbewijs halen. Als je moeite hebt met leren door bijvoorbeeld ADHD, Autisme of faalangst helpen we je graag! We zijn gespecialiseerd in het les geven aan personen die hier last van ondervinden. Tijdens het intake gesprek proberen we te achterhalen wat jouw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we onze lessen aanpassen aan jouw manier van leren, we geven je lessen op maat en je krijgt een persoonlijke aanpak. We willen het voor iedereen mogelijk maken om een rijbewijs te halen en daar doen we ons uiterste best voor. Ook als je moeite hebt met het halen van je theorie, dan kun je bij ons een theoriecursus volgen zodat je gegarandeerd je examen haalt. Naast een klassikale theoriecursus bieden we ook privé theorieles aan.

Onze lesmethode

Om onze leerlingen zo goed mogelijk voorbereid de weg op te laten gaan, maken we gebruik van de RIS methode. De RIS methode staat voor Rijopleiding in Stappen. Deze methode bestaat uit verschillende modules. Aan het einde van een module maak je een toets om je kennis en vaardigheden te testen. Als je deze toets haalt kun je verder naar de volgende module. Wanneer je rijlessen volgt bij Rijschool van Bemmel zul je van de instructeur een RIS werkboek meekrijgen. Ter voorbereiding van de les zul je een klein beetje huiswerk moeten doen uit het werkboek. Elke les zul je leerdoelen bespreken met je instructeur en deze aan het einde van de les weer evalueren. Je kunt je eigen voorgang bekijken in de persoonlijke app Plango.

 

Wil jij graag autorijles in Achthoven volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Achthoven
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Achthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Achthoven

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!