Autorijlessen Bilthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Bilthoven

Wil je rijles gaan volgen en ben je nog op zoek naar een rijschool? Rijschool van Bemmel geeft autorijles in Bilthoven en de omgeving. Je kunt bij ons al beginnen met autorijlessen vanaf 16,5 jaar! We hebben geen wachtlijsten dus je kunt gelijk aan de slag. Al ruim twintig jaar doen onze instructeurs hun uiterste best zodat jij binnen no-time je rijbewijs kunt halen. Daarom hebben we ook zo’n hoog slagingspercentage. Bij Rijschool van Bemmel weet je zeker dat je snel zelfstandig de weg op kan!

Waarom autorijles bij van Bemmel?

Je kunt bij ons autorijles in Bilthoven volgen voor een gewone auto of voor een automaat. Wil je zo snel mogelijk de weg op, maar heb je weinig tijd? Dan raden wij je aan om onze spoedcursus te volgen, binnen 10 dagen kun je examen doen! Wij bieden verschillende lespakketten aan zodat er voor iedereen een passend pakket is. De een leert sneller dan de ander en daar hebben we zeker rekening mee gehouden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die wat meer moeite hebben met leren autorijden door bijvoorbeeld ADHD, faalangst of autisme. Als je hiermee te maken hebt kan het lastig zijn om het autorijden te leren, maar het is niet onmogelijk. We passen de lessen volledig aan jouw leerstijl aan. Ook als je moeite hebt met de theorie kunnen we je helpen. Voor iedereen die moeite heeft met de theorie bieden we de theoriecursus aan. Deze theoriecursus kun je klassikaal volgen of je kunt per uur privéles aanvragen. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om een rijbewijs te halen!

Onze lesmethode

Voor onze rijopleidingen maken we bij Rijschool van Bemmel gebruik van de RIS lesmethode. Deze methode staat voor Rijopleiding In Stappen. Door deze methode zul je het autorijden in kleine stappen leren. Je volgt vier modules en aan het eind van elke module worden je vaardigheden getoetst. Als je hiervoor slaagt ga je naar de volgende module. Na de laatste module ben je klaar voor het rijexamen.

Wil jij ook zo snel mogelijk de weg op?

Wil jij graag autorijles in Bilthoven volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Lopikerkapel
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Bilthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Bilthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Bilthoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!