Autorijles Hardinxveld-Giessendam

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Hardinxveld-Giessendam

Woon jij in of in de buurt van Hardinxveld-Giessendam en wil je autorijles volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Je kunt bij ons onder andere in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam rijlessen volgen. Je haalt binnen no-time je rijbewijs wanneer je kiest voor Rijschool van Bemmel. We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Onze ervaren instructeurs ondersteunen onze leerlingen inmiddels al meer dan twintig jaar bij diverse rijopleidingen. Dit doen ze met veel plezier en succes! Kan jij niet wachten om zo snel mogelijk de weg op te gaan? Dan kun je onze 10-daagse spoedcursus volgen!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je 16,5 jaar bent, kun je beginnen met het volgen van autorijlessen. Je krijgt bij onze rijschool gegarandeerd professionele en goede begeleiding. Vind je het lastig om rijles te volgen omdat je te maken hebt met faalangst, autisme of ADHD? Ook dan kun je terecht bij Van Bemmel. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en kunnen zich volledig aan passen aan jou en jouw wensen. Wij kijken samen naar alle mogelijkheden tijdens het intakegesprek. Kun je wat hulp gebruiken bij het behalen van je theorie? Ook dan helpen we je graag. Je bent bij ons namelijk ook aan het juiste adres voor het volgen van een theoriecursus. Deze bieden wij zowel klassikaal als privé.

Onze lesmethode

Bij ons kun je snel en veilig je rijbewijs halen, doordat wij werken met de RIS lesmethode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Je volgt meerdere modules die je één voor één gaat doorlopen. Ben je klaar met een module? Dan worden je kennis en vaardigheden getest en kun je daarna door naar de volgende module. Ter voorbereiding krijg je van je instructeur een werkboek waar je een aantal opdrachten uit kunt maken. Aan het begin van elke rit bespreken jullie samen je leerdoelen voor die les. Aan het einde van de les evalueer je deze doelen. Kortom: door de rijlessen bij Rijschool van Bemmel kun je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Hardinxveld-Giessendam? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Austerlitz
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Hardinxveld-Giessendam

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Hardinxveld-Giessendam

Rijschool van Bemmel biedt in Hardinxveld-Giessendam verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Hardinxveld-Giessendam?

Schrijf je nu in!