Autorijlessen Linschoten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Linschoten

Ben jij op zoek naar een rijschool om autorijles in Linschoten te volgen? Kom rijles volgen bij Rijschool van Bemmel. Onze rijschool komt oorspronkelijk uit IJsselstein, maar we geven autorijles in Linschoten en de omgeving. Je kunt bij ons terecht vanaf 16,5 jaar. We bieden verschillende lespakketten zodat er voor iedereen een passend lespakket is. Onze rij-instructeurs zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk de weg op kunt. Er is zelfs de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen van 10 dagen.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel kun je terecht voor verschillende rijopleidingen. Wanneer je autorijles wilt volgen, kun je kiezen uit de reguliere rijlessen of rijlessen voor een automaat. Het slagingspercentage van onze rijschool ligt heel hoog waardoor de kans voor jou dus ook groot is dat je slaagt. We doen ons uiterste best om alle leerlingen zo snel mogelijk te laten slagen. Mocht het leerproces wat langzamer gaan door bijvoorbeeld ADHD, Autisme of faalangst dan maken we autorijles op maat voor je. Breng ons tijdens jouw aanmelding even op de hoogte dan kunnen wij er rekening mee houden. Tijdens het intake gesprek gaan we op zoek naar jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben jaren lange ervaring waardoor we iedereen de juiste expertise bij kunnen brengen. Heb je alle praktische vaardigheden snel geleerd, maar wil je theorie nog niet zo lukken? Dan kun je bij ons een theoriecursus volgen zodat je gegarandeerd zult slagen voor je theorie-examen!

Onze lesmethode

De lesmethode die we bij Rijschool van Bemmel gebruiken wordt ook wel de RIS methode genoemd. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Dit houdt in dat we je in verschillende stappen de kneepjes van het autorijden leren. We doen dit aan de hand van 4 modules die op elkaar aansluiten. Bij elke module zul je een eindtoets afleggen zodat we kunnen kijken of je alle vaardigheden bezit die nodig zijn. Als je alle vaardigheden en kennis in huis hebt en de toets gehaald hebt, kun je verder naar de volgende module. Je zult ook een RIS werkboek ontvangen van de rij-instructeur, aan de hand van dit boek kun je voor elke les een huiswerkopdracht leren en aantekeningen maken.

Lessen volgen bij van Bemmel?

Wil jij graag autorijles volgen in Linschoten? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Linschoten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Linschoten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Linschoten

Rijschool van Bemmel biedt in Linschoten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Linschoten?

Schrijf je nu in!