Autorijlessen Maarssenveen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Maarssenveen

Wil jij aan je autorijles gaan beginnen en ben je nog op zoek naar een rijschool? Bij Rijschool van Bemmel kun je autorijles in Maarssenveen volgen. Dit is al mogelijk vanaf 16,5 jaar. Onze instructeurs zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat jij binnen no-time je rijbewijs op zak hebt! Dat laten we zien door ons hoge slagingspercentage. Meld je nu aan bij Rijschool van Bemmel zodat je snel de weg op kunt!

Waarom autorijles bij van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende rijopleidingen aan. Als je autorijles in Maarssenveen wilt volgen kun je kiezen uit rijles voor de normale auto of rijles voor een automaat. Mocht je snel je rijbewijs willen halen maar niet veel tijd hebben, kun je bij ons ook een spoedcursus volgen, dan kun je binnen 10 dagen rij examen doen. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met het geven van rijles. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die meer moeite hebben met autorijden door bijvoorbeeld ADHD, faalangst of autisme. De leerlingen die hiermee te maken hebben krijgen aangepaste lessen. De lessen worden helemaal naar hun leerstijl aangepast. Zodat het voor hen ook mogelijk is om hun rijbewijs te halen. Daarnaast geven we ook extra begeleiding aan leerlingen die moeite hebben met hun theorie. Je kunt bij Rijschool van Bemmel theoriecursus volgen. Dit kan klassikaal of privé. Er zijn verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen als je autorijles wilt volgen. De een heeft meer moeite dan de ander met het leren autorijden. Daarom hebben we voor iedereen een passend pakket. Mocht je lessen over hebben na je examen? Dan krijg je dit geld uiteraard terug!

Onze lesmethode

Als je autorijles in Maarssenveen volgt bij Rijschool van Bemmel, zul je les krijgen aan de hand van de RIS lesmethode. Deze methode staat voor Rijopleiding In Stappen. Met deze methode zul je het autorijden in kleine stappen leren. Je gaat vier modules volgen en aan het eind van elke module worden je kennis en vaardigheden getest. Als je slaagt voor de test ga je verder naar de volgende module. Na de laatste module ben je zo ver om rijexamen te doen.  Je zult van je instructeur een werkboek krijgen zodat je daarin huiswerkopdrachten kunt maken. Dit doen we om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de volgende les.

Wil jij ook zo snel mogelijk de weg op?

Wil jij graag autorijles in Maarssenveen volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Maarssenveen
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Maarssenveen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Maarssenveen

Rijschool van Bemmel biedt in Maarssenveen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!