Autorijles Meerkerk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Meerkerk

Woon jij in Meerkerk en omstreken en wil je starten met autorijles? Je zit achter het juiste stuur bij Rijschool van Bemmel! In de regio Meerkerk bieden wij onder meer rijlessen voor de auto aan. Wanneer je kiest voor Van Bemmel haal je gegarandeerd binnen no-time je rijbewijs. Wij zijn dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Onze bekwame en professionele instructeurs begeleiden al meer dan twintig jaar de leerlingen tijdens hun rijopleidingen. Dit doen zij niet alleen met plezier, maar ook met succes! Kun je niet wachten en wil je zo snel mogelijk zelfstandig de weg op? Dan is onze 10-daagse spoedcursus iets voor jou!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je starten met het volgen van rijlessen. Vind je het spannend om te beginnen met lessen, omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met faalangst, autisme of ADHD? Maak je geen druk. De instructeurs van Rijschool van Bemmel hebben zich gespecialiseerd en passen zich graag aan naar jouw wensen. Tijdens het intakegesprek bekijken we samen de mogelijkheden. Wil je ook wat extra hulp bij het behalen van je theorie-examen? Meld je dan aan voor onze theoriecursus. Deze kun je zowel klassikaal als privé volgen. Zo wordt het halen van je examen een eitje!

Onze lesmethode

Je haalt veilig en snel je rijbewijs bij Van Bemmel door middel van de RIS lesmethode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Hierbij volg je verschillende modules. Wanneer je deze hebt afgerond, worden je kennis en vaardigheden getest. Het wordt aangeraden om ter voorbereiding wat opdrachten te maken uit het werkboek die je meekrijgt van je instructeur. Voordat de les begint, zullen jullie samen je leerdoelen bespreken. Zodra de rit erop zit, worden de eerder besproken leerdoelen geëvalueerd.

Wil jij ook autorijles volgen in Meerkerk? Bij Rijschool van Bemmel zit je zeker te weten goed! We helpen je graag zodat jij veilig en snel zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles molenbuurt
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Meerkerk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Meerkerk

Rijschool van Bemmel biedt in Meerkerk verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Meerkerk?

Schrijf je nu in!