Autorijlessen Montfoort

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Montfoort

Ben jij 16,5 jaar of ouder en wil je autorijlessen in Montfoort volgen? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel! Wij geven autorijles in Montfoort en de omgeving. Bij ons is er voor iedereen een passend lespakket. Onze instructeurs zorgen ervoor dat de leerlingen binnen no time zelf de weg op kunnen. Het is zelfs mogelijk om een spoedcursus te volgen van 10 dagen.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel is het voor iedereen mogelijk om autorijles te volgen. Naast de reguliere autorijlessen kun je ook lessen volgen voor een automaat. Heb je wat moeite met leren autorijden door bijvoorbeeld ADHD, Autisme of faalangst? Laat het ons weten wanneer je je aanmeld bij ons, dan maken we de lessen voor jou geheel op maat.  Tijdens het intakegesprek kijken we wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is. We zorgen voor een persoonlijke aanpak en helpen je met de voorbereidingen op de medische rijtest. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het autorijden haast vanzelf gaat, maar dat je moeite hebt met de theorie. In dit geval kun je bij ons een theoriecursus volgen.

Onze lesmethode

Bij Rijschool van Bemmel gebruiken we de RIS methode tijdens onze autorijles. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen, de naam zegt het al je krijgt alles in kleine stapjes voorgeschoteld. Deze stapjes worden handelingsscripts genoemd. Alle scripts sluiten op elkaar aan zodat je in een logische volgorde leert autorijden. Er worden 4 modules behandeld en na elke module wordt je getoetst op je vaardigheden. Als je alle kennis en vaardigheden in huis hebt is de module afgerond en kun je verder naar de volgende. Daarnaast krijg je een RIS werkboek van je instructeur en zul je voor elke les wat huiswerk moeten doen. Door het gebruik van deze lesmethode heb je veel voordelen. Je wordt beter voorbereid op de tussentijdse toets en het examen. We bieden een complete opleiding aan van theorie tot de slipcursus!

Lessen volgen bij van Bemmel?

Wil jij graag autorijles volgen in Montfoort? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Montfoort
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Montfoort

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!