Autorijles Odijk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Odijk

Ben jij op zoek naar een rijschool waar je autorijles in Odijk kunt volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden lessen aan in regio Odijk en omstreken. Kom je bij ons een rijopleiding volgen, dan heb je binnen no-time je rijbewijs! We zijn dan ook niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Onze ervaren en deskundige instructeurs ondersteunen onze leerlingen al meer dan twintig jaar bij het rijopleidingen. En met succes. Wij hebben reguliere lespakketten beschikbaar en hebben ook lespakketten voor als je in een automaat wilt rijden. Kun je niet wachten om zelf de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Ben je 16,5 jaar, dan kun je bij onze rijschool beginnen met het volgen van lessen. Bij ons ben je verzekerd van goede en professionele lessen. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die moeite hebben met het autorijden door bijvoorbeeld faalangst, autisme of ADHD. Heb je hiermee te maken? Geef dit dan bij het aanmelden aan. Tijdens het intakegesprek zullen we samen bespreken wat er allemaal mogelijk is. We passen onze rijlessen aan jouw leerstijl aan. Onze instructeurs willen leerlingen goed voorbereid de weg op laten gaan. Heb je moeite met het halen van je theorie-examen? Ook hierbij helpen we je graag door middel van een theoriecursus. Dit kan klassikaal, maar ook privé.

Onze lesmethode

Om ervoor te zorgen dat je binnen no-time je rijbewijs kunt halen, maken we gebruik van de RIS lesmethode;  Rijopleiding in Stappen. Deze lesmethode bestaat uit het volgen van verschillende modules. Heb je een module doorlopen, dan worden je kennis en vaardigheden getest. Slaag je voor de test, dan ga je door naar de volgende module. Als voorbereiding op je lessen zul je een aantal opdrachten moeten maken uit het werkboek dat je van de instructeur krijgt. Aan het begin van de les wordt besproken wat je leerdoelen zijn en aan het einde van elke les bespreek je samen met je instructeur hoe het is gegaan. Kortom door de rijlessen bij Rijschool van Bemmel kun je snel en goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Odijk? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Odijk
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Odijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Odijk

Rijschool van Bemmel biedt in Odijk verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Odijk?

Schrijf je nu in!