Autorijlessen Ottoland

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Ottoland

Wil jij autorijles volgen in Ottoland? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze Rijschool komt oorspronkelijk uit IJsselstein, maar we geven ook autorijles in Ottoland en omgeving. Vanaf 16,5 jaar mag je starten met autorijles. Onze bekwame instructeurs begeleiden al meer dan twintig jaar leerlingen bij diverse rijlessen. Zij helpen jou snel, maar vooral veilig de weg op. Van Bemmel biedt diverse lespakketten aan, zo is er voor iedereen een passend pakket! Kun jij niet wachten om zelfstandig de weg op te gaan? Dan is onze 10-daagse spoedcursus iets voor jou!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je kunt bij ons terecht voor diverse rijopleidingen. Wanneer je autorijles wilt gaan volgen, kun je kiezen voor reguliere rijlessen of rijlessen in een automaat. Vind je het spannend om rijles te gaan volgen? Omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met autisme, faalangst of ADHD? Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd en kunnen zich volledig aanpassen aan jouw wensen. We bespreken samen met jou de mogelijkheden tijdens een intakegesprek. Wil je hulp bij het halen van je theorie-examen? Bij Rijschool van Bemmel kun je ook terecht voor een theoriecursus. Je kunt deze zowel klassikaal als privé volgen.

Onze lesmethode

Bij Van Bemmel maken we gebruik van de RIS methode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Hierbij volg je verschillende modules. Nadat je een module hebt doorlopen, worden je vaardigheden en kennis getest. Daarna ga je door met de volgende module. Ter voorbereiding kun je opdrachten maken uit het werkboek dat je krijgt van je instructeur. Je zult samen met je instructeur aan het begin van elke les je leerdoelen bepalen. Aan het einde van de rit evalueer je deze leerdoelen. Oftewel, met de rijlessen van Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op. We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage!

Wil jij graag autorijles volgen in Ottoland? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Linschoten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Ottoland

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Ottoland

Rijschool van Bemmel biedt in Ottoland verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Ottoland?

Schrijf je nu in!