Autorijles Palmstad

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Palmstad

Wil jij autorijles volgen in Palmstad? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze rijschool biedt onder meer rijlessen aan in Palmstad en omstreken. Kies je voor Van Bemmel, dan heb je gegarandeerd binnen no-time je rijbewijs op zak. We zijn immers niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Je kunt bij ons reguliere rijlessen volgen, maar we hebben ook rijlessen beschikbaar voor als je in een automaat wilt rijden. Wil je zo snel mogelijk de weg op kunnen? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Het volgen van autorijlessen mag wanneer je 16,5 jaar bent. Bij van Bemmel ben je verzekerd van goede en professionele begeleiding. Heb je moeite met het volgen van rijlessen omdat je bijvoorbeeld faalangst, autisme of ADHD hebt? Dan kun je ook bij ons terecht. Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd en kunnen zich volledig aanpassen aan jouw wensen. Bij een intakegesprek bespreken we samen wat er allemaal mogelijk is. Kun je ook wel wat hulp gebruiken bij het behalen van je theorie-examen? Ook dan helpen we je graag. Je kunt bij ons een theoriecursus volgen, zowel klassikaal als privé.

Onze lesmethode

Middels de RIS lesmethode haal je snel en veilig je rijbewijs. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Je doorlopen verschillende modules en aan het einde van elke module worden je kennis en vaardigheden getest. Ter voorbereiding op je rijlessen, kun je een aantal opdrachten maken uit het werkboek dat je van je instructeur krijgt. Voorafgaand aan de les, bespreek je met je instructeur jouw leerdoelen. Is de rit afgelopen, dan evalueer je hoe het is gegaan. Kortom, met de rijlessen van Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Palmstad? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles palmstad
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Palmstad

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Palmstad

Rijschool van Bemmel biedt in Palmstad verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Palmstad?

Schrijf je nu in!