Autorijles Sliedrecht

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Sliedrecht

Wil jij autorijles volgen in Sliedrecht? Rijschool van Bemmel biedt autorijles aan in Sliedrecht en omgeving. Wij hebben ons hoge slagingspercentage te danken aan onze bekwame instructeurs die jou goed begeleiden. Wanneer je kiest voor Van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak! Je kunt bij ons terecht voor reguliere rijlessen of voor rijlessen in een automaat. Kun je niet wachten om zelfstandig de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Vanaf 16,5 jaar kun je beginnen met autorijles. Bij Rijschool van Bemmel hebben we meer dan twintig jaar ervaring met het geven van rijlessen. Daarnaast hebben onze instructeurs zich gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die moeite hebben met autorijden door bijvoorbeeld ADHD, faalangst of autisme. Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Onze instructeurs kunnen zich aanpassen aan jouw wensen. Kun je ook wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie-examen? Je kunt bij Van Bemmel ook terecht voor een theoriecursus. Deze bieden wij zowel klassikaal als privé aan.

Onze lesmethode

Om jou binnen no-time je rijbewijs te kunnen laten halen, maken we gebruik van de RIS-lesmethode. Dit staat voor Rijopleiding In Stappen. Je volgt hierbij verschillende modules. Wanneer je een module hebt doorlopen, worden je kennis en vaardigheden getest. Hierna kun je verder naar de volgende module. Ter voorbereiding op de lessen kun je een aantal opdrachten maken uit het werkboek. Dit werkboek krijg je van je instructeur. Aan het begin van elke les bespreek je samen met je instructeur wat jouw leerdoelen zijn. Vervolgens bespreken jullie aan het einde van de les hoe het gegaan is. Kortom, je gaat goed voorbereid de weg op door de rijlessen van Rijschool van Bemmel!

Wil jij graag autorijles in Sliedrecht volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles-Houten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Sliedrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Sliedrecht

Rijschool van Bemmel biedt in Sliedrecht verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Sliedrecht?

Schrijf je nu in!