Autorijles Spijk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Spijk

Wil jij autorijles volgen in de regio Spijk? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onder meer in Spijk bieden we rijlessen aan. Bij Van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak. We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Al meer dan twintig jaar ondersteunen onze ervaren instructeurs onze leerlingen bij verschillende rijopleidingen. Dit doen zij met veel plezier én succes. Je kunt bij ons natuurlijk kiezen voor reguliere lessen, maar we bieden ook rijlessen in een automaat aan. Kun jij niet wachten om zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je 16,5 jaar oud bent mag je starten met het volgen van autorijles. Bij Rijschool van Bemmel ben je zeker van een goede en professionele begeleiding. Heb je te maken met autisme, ADHD of faalangst en vind je het lastig om rijles te volgen? Dat is voor ons geen probleem. Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd en kunnen zich volledig aan jouw wensen aanpassen. We kijken samen naar alle mogelijkheden tijdens het intakegesprek. Kun je ook wel wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie? We helpen je graag. De theoriecursus wordt zowel klassikaal als privé aangeboden.

Onze lesmethode

Jij haalt snel en veilig je rijbewijs middels onze RIS lesmethode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Hierbij doorloop je diverse modules. Aan het einde van elke module worden je kennis en vaardigheden getest. Om je hierop voor te bereiden, kun je een aantal opdrachten maken uit het werkboek dat je van je instructeur krijgt. Aan het begin van de les bespreken jullie samen je leerdoelen. Wanneer de rit erop zit worden deze leerdoelen geëvalueerd. Kortom, met de rijlessen van Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Spijk? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles doorn
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Spijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Spijk

Rijschool van Bemmel biedt in Spijk diverse pakketten aan voor verschillende soorten rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik voor meer informatie op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Spijk?

Schrijf je nu in!