Autorijles Vechten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Vechten

Wil jij een rijschool waar je autorijles kunt volgen in Vechten? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden rijlessen aan in Vechten en omstreken. Kies je voor Van Bemmel, dan haal jij binnen no-time je rijbewijs. We zijn natuurlijk ook niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Al meer dan twintig jaar ondersteunen onze ervaren instructeurs onze leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. En met succes. Je kunt bij ons kiezen voor reguliere lespakketten, maar we hebben ook pakketten beschikbaar voor als je in een automaat wilt lessen. Kun je niet wachten om zelf de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Vanaf 16,5 jaar kun je starten met het volgen van autorijlessen. Kies je voor onze rijschool, dan ben je verzekerd van goede en professionele begeleiding. Heb je te maken met bijvoorbeeld faalangst, autisme of ADHD en heb je hier last van tijdens het lessen? Bij ons is dat geen probleem. Wij hebben ons gespecialiseerd in dit soort situaties, zodat je je op je gemak voelt bij ons in de auto. Tijdens het intakegesprek bespreken we samen wat er allemaal mogelijk is. We passen in ieder geval onze rijlessen aan jouw leerstijl aan. Heb je moeite met het halen van je theorie-examen? Ook hierbij helpen we je graag, bijvoorbeeld door middel van een theoriecursus. Dit kan klassikaal, maar ook privé.

Onze lesmethode

Om te zorgen dat je snel en veilig je rijbewijs haalt, maken we gebruik van de RIS lesmethode;  Rijopleiding in Stappen. Bij deze methode volg je diverse modules. Heb je een module helemaal doorgelopen, dan worden je kennis en vaardigheden getoetst. Blijkt dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden, dan ga je door naar de volgende module. Als voorbereiding op je lessen zul je een aantal opdrachten moeten maken uit het werkboek dat je van de instructeur krijgt. Voorafgaand aan de les bespreek je met je instructeur wat je leerdoelen zijn en aan het eind van de evalueer je hoe het is gegaan. Kortom door de rijlessen bij Rijschool van Bemmel kun je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Vechten? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles vechten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Vechten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Vechten

Rijschool van Bemmel biedt in Vechten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Vechten?

Schrijf je nu in!