Autorijles in Vianen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Behaal je autorijbewijs bij Rijschool van Bemmel!

Wil jij autorijles in Vianen volgen? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel! Wanneer je autorijles volgt bij Rijschool van Bemmel zul je les krijgen in Vianen en omgeving. Je kunt bij ons al beginnen als je 16,5 jaar oud bent. Wij helpen je graag om je zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Bij ons zijn er geen wachtlijsten en daarom kun je gelijk aan de slag. Kun je niet wachten om de weg op te gaan? Volg dan een spoedcursus van 10 dagen zodat je nog sneller de weg op kunt!

auto rijles

Behaal je autorijbewijs bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je autorijbewijs willen halen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om je rijbewijs te halen, zo rij jij binnen no-time in je auto door het land.
Auto

Pakketten

De rijschool in Vianen voor autorijles!

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Waarom autorijles bij van Bemmel?

Wil jij graag autorijles in Vianen volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! Een van de belangrijkste redenen om voor van Bemmel te kiezen, is ons hoge slagingspercentage. Onze instructeurs doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te laten slagen! Als je moeite hebt met leren door bijvoorbeeld ADHD, Autisme of Faalangst, bieden we je aangepaste lessen. Omdat je een andere manier van leren hebt, passen we de lessen helemaal aan naar jouw manier van leren. Een rijbewijs halen moet voor iedereen mogelijk zijn! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het autorijden zo onder de knie hebt, maar dat het niet wil lukken met je theorie. Dan kun je bij ons een theoriecursus volgen, dan slaag je gegarandeerd voor je theorie-examen.

Bij Rijschool van Bemmel werken we met de RIS methode. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen. Met deze methode leer je het autorijden in een logische volgorde. Je krijgt verschillende modules en al deze modules worden afgesloten met een toets om te kijken of je alle kennis en vaardigheden hebt die bij de module horen. Je zult een RIS-werkboek ontvangen van je rij-instructeur. Elke les krijg je een huiswerkopdracht mee voor de volgende les. Voordat de les begint worden de doelstellingen doorgenomen en aan het einde van de les worden deze doelstellingen geëvalueerd. Wil je je vorderingen bijhouden? Dat kan met de app Plango, zo weet je zelf precies hoe ver je bent. Mocht je ooit een vervangende instructeur hebben, dan weet hij of zij ook gelijk hoever je bent.

Wil jij ook zo snel mogelijk de weg op?

We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Dus ben jij op zoek naar een rijschool in Vianen? Wij bieden verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, een theoriecursus of een motorrijles in Vianen.

Losse tarieven

Try The Car (professionele intake les) € 85,00 (90 minuten)
Los uurtarief € 65,00 (60 minuten)
Vervolgpakket 9 uur € 575,00
CBR Praktijk examen € 330,00
Tussentijdse Toets € 275,00
BNOR examen € 399,00 (Na 4 keer zakken bij CBR)
Faalangst examen € 399,00
Theorie cursus € 99,00 (1 zaterdag excl. theorie examen)
Theorieles 1 op 1 € 49,00 ( per 60 minuten )
Theorie examen € 59,00
Theorie examen met extra tijd € 75,00
Theorie individueel € 129,00
Antislipcursus (los te bestellen) € 100,00
Administratiekosten betalen in termijnen* € 12,50 (per termijn)
Boek en examentraining € 47,50
Theorieboek € 26,50
Internet kaart met 5 uur oefenen examens  € 17,50

*Prijswijzigingen voorbehouden

autorijles

De rijschool in Vianen voor autorijles!

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je autorijbewijs halen?

Schrijf je in!