Autorijlessen Vianen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Vianen

Wil jij autorijles volgen in Vianen? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel! Wanneer je autorijles volgt bij Rijschool van Bemmel zul je les krijgen in Vianen en omgeving. Je kunt bij ons al beginnen als je 16,5 jaar oud bent. Wij helpen je graag om je zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Bij ons zijn er geen wachtlijsten en daarom kun je gelijk aan de slag. Kun je niet wachten om de weg op te gaan? Volg dan een spoedcursus van 10 dagen zodat je nog sneller de weg op kunt!

Waarom autorijles bij van Bemmel?

Een van de belangrijkste redenen om voor van Bemmel te kiezen, is ons hoge slagingspercentage. Onze instructeurs doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te laten slagen! Als je moeite hebt met leren door bijvoorbeeld ADHD, Autisme of Faalangst, bieden we je aangepaste lessen. Omdat je een andere manier van leren hebt, passen we de lessen helemaal aan naar jouw manier van leren. Een rijbewijs halen moet voor iedereen mogelijk zijn! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het autorijden zo onder de knie hebt, maar dat het niet wil lukken met je theorie. Dan kun je bij ons een theoriecursus volgen, dan slaag je gegarandeerd voor je theorie-examen.

Bij Rijschool van Bemmel werken we met de RIS methode. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen. Met deze methode leer je het autorijden in een logische volgorde. Je krijgt verschillende modules en al deze modules worden afgesloten met een toets om te kijken of je alle kennis en vaardigheden hebt die bij de module horen. Je zult een RIS-werkboek ontvangen van je rij-instructeur. Elke les krijg je een huiswerkopdracht mee voor de volgende les. Voordat de les begint worden de doelstellingen doorgenomen en aan het einde van de les worden deze doelstellingen geëvalueerd. Wil je je vorderingen bijhouden? Dat kan met de app Plango, zo weet je zelf precies hoe ver je bent. Mocht je ooit een vervangende instructeur hebben, dan weet hij of zij ook gelijk hoever je bent.

Wil jij ook zo snel mogelijk de weg op?

Wil jij graag autorijles in Vianen volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles Vianen
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Vianen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Nieuwegein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!