Autorijles Werkhoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Werkhoven

Woon jij in of in de buurt van Werkhoven en wil je starten met autorijles? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden onder meer rijlessen aan in regio Werkhoven. Kies je voor Van Bemmel, dan heb je binnen no-time je rijbewijs op zak. Wij zijn namelijk dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Alweer ruim twintig jaar helpen onze ervaren instructeurs leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Dit doet ze met veel plezier én succes. Je hebt bij ons de mogelijkheid om reguliere lessen te volgen, maar we bieden ook lessen aan voor als je in een automaat wilt rijden. Wil je het liefst zo snel mogelijk de weg op? Dan kun je onze 10-daagse spoedcursus volgen!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je mag starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Wij zorgen ervoor dat je goede en professionele begeleiding krijgt. Je kunt ook bij onze rijschool terecht als je faalangst, autisme of ADHD hebt. Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd en kunnen zich volledig aan jouw wensen aanpassen. Tijdens een intakegesprek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wil je hulp bij het behalen van je theorie-examen? Bij ons kun je een theoriecursus volgen, zowel klassikaal als privé.

Onze lesmethode

Van Bemmel zorgt dat je snel en veilig je rijbewijs haalt door middels van de RIS lesmethode; Rijopleiding in Stappen. Je volgt verschillende modules en aan het einde van elke module worden je kennis en vaardigheden getoetst. Ter voorbereiding kun je enkele opdrachten maken uit het werkboek dat je krijgt van je instructeur. Voordat je met de les begint, kijk je samen met je instructeur naar je leerdoelen. Is de rit afgelopen, dan evalueer je hoe het is gegaan. Kortom, met de rijlessen van Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Werkhoven? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles werkhoven
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Werkhoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Rijopleidingen die we aanbieden in Werkhoven

Rijschool van Bemmel biedt in Werkhoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Werkhoven?

Schrijf je nu in!