Autorijles Woudrichem

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Woudrichem

Ben jij woonachtig in of in de buurt van Woudrichem en ben je er klaar voor om autorijles te gaan volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Als je kiest voor Van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak! Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage. Onze bekwame instructeurs leiden al meer dan twintig jaar leerlingen op voor diverse rijopleidingen. Dit doen zij met succes én vooral veel plezier. Naast dat je bij Van Bemmel terecht kunt voor reguliere lespakketten, ben je bij ons ook aan het juiste adres wanneer je rijlessen in een automaat wilt volgen. Kun jij niet wachten om zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te gaan? Dan is onze 10-daagse spoedcursus iets voor jou!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Ben jij 16,5 jaar of ouder? Dan mag je starten met autorijlessen! Vind je dit spannend of lastig, omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met ADHD, autisme of faalangst? Laat dat je niet tegenhouden! De instructeurs bij Van Bemmel zijn gespecialiseerd en passen zich graag aan naar jouw wensen. Zo ben je er zeker van dat je de juiste begeleiding krijgt. We kijken samen met jou naar alle mogelijkheden tijdens het intakegesprek. Heb je hulp nodig bij het behalen van je theorie-examen? Ook dan ben je bij Rijschool van Bemmel aan het juiste adres. De theoriecursussen worden zowel klassikaal als privé aangeboden.

Onze lesmethode

We begrijpen dat je natuurlijk zo snel mogelijk zelf de weg op wilt. Uiteraard wil je ook dat dit veilig gebeurt. Daarom maken we bij onze rijschool gebruik van de RIS-methode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Met deze methode doorloop je verschillende modules. Als je een module hebt afgerond, worden je kennis en vaardigheden getest. Daarna ga je door naar het volgende onderdeel. Om goed voorbereid naar de autorijlessen te gaan, maak je een paar opdrachten uit het werkboek dat je van je instructeur krijgt. Aan het begin van elke les bespreken jullie samen wat jouw leerdoelen zijn. Aan het einde van de rit ga je evalueren hoe het is gegaan. Oftewel, wanneer je autorijlessen gaat volgen bij Rijschool van Bemmel ga je gegarandeerd goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Woudrichem? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles vechten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Woudrichem

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Rijopleidingen die we aanbieden in Woudrichem

Rijschool van Bemmel biedt in Woudrichem verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor meer informatie. Hier vind je informatie over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Woudrichem?

Schrijf je nu in!