Rijles Odijk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Odijk

Ben jij er klaar voor om rijles te gaan volgen in Odijk? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! We bieden verschillende rijopleidingen aan in regio Odijk. Dus wil jij je motor-, scooter of autorijbewijs halen? Dan hebben we diverse lespakketten voor je beschikbaar! Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het ondersteunen van onze leerlingen bij verschillende rijopleidingen. Onze deskundige en ervaren instructeurs helpen jou dan ook met plezier snel, maar vooral veilig de weg op. Zie jij het wel zitten om binnen no-time je rijbewijs te halen? Rijschool van Bemmel is niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met de hoogste slagingskans!

We hebben veel verschillende lespakketten beschikbaar. Zo is er voor ieder budget een passend pakket. Al onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huurt van het lesvoertuig. Wil je meer informatie over een specifieke rijopleiding? Kies dan het voertuig waar jij je rijbewijs voor wilt halen en lees wat er bij rijschool van Bemmel mogelijk is!

Zoek je meer een specifieke cursus of wil je je theorie halen? Ook dit kan bij onze rijschool. Wij bieden heftruck– en theoriecursussen aan en kunnen je daarnaast begeleiden met de rijlessen met aanhanger! Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog bij ons aan!

rijles odijk
Schrijf je nu in

Jouw partner voor rijlessen in Odijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Odijk

Rijschool van Bemmel biedt in Odijk verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Odijk?

Schrijf je nu in!