Rijschool Cothen

Rijschool van Bemmel, uw specialist in rijopleidingen.

Dé rijschool van Cothen

Woon jij in of in de buurt van Cothen en zoek je een rijschool die perfect bij jou past? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Of je nu wilt leren motorrijden, wilt gaan voor je scooterrijbewijs of van start wil gaan met autorijlessen, bij ons kun je altijd terecht. Van Bemmel heeft namelijk geen wachtlijsten, waardoor je meteen aan de slag kunt! Onze professionele instructeurs begeleiden inmiddels al twintig jaar leerlingen bij diverse rijopleidingen. Zij helpen jou graag op weg naar je rijbewijs. Onze instructeurs werken dag in en uit hard om ervoor te zorgen dat jij snel en vooral veilig zelfstandig de weg op kunt. Rijschool van Bemmel is natuurlijk ook niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage!

Wij bieden verschillende lespakketten aan. Hoe klein of groot je budget ook is, je vindt altijd wel een pakket die bij jou past. Wil je graag meer informatie over een bepaalde rijopleiding? Klik dan op het desbetreffende voertuig en bekijk alle mogelijkheden! De prijzen van de pakketten zijn inclusief verzekeringskosten, inschrijfkosten en de huur van het lesvoertuig.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het behalen van je theorie-examen of wil je graag een cursus volgen? Dat kan ook! Bij Van Bemmel kun je ook terecht voor heftruck– en theoriecursussen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het leren rijden met een aanhanger!

rijschool Tull en 't waal
Schrijf je in

Jouw rijschool in Cothen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Cothen

Rijschool van Bemmel in Cothen biedt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
rijschool ijsselstein
automaat opleiding rijschool ijsselstein
motor rijden rijschool ijsselstein
scooter opleiding rijschool ijsselstein
aanhanger rijbewijs rijschool ijsselstein
heftruck rijden rijschool ijsselstein
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Cothen?

Schrijf je nu in!