Rijschool Leerdam

Rijschool van Bemmel, uw specialist in rijopleidingen.

Dé rijschool van Leerdam

Ben jij op zoek naar een rijschool in de omgeving van Leerdam? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Voor welke rijopleiding je ook gaat, bij ons is er altijd plaats voor jou. Bij Van Bemmel zijn er geen wachtlijsten, dus je kunt direct beginnen! Al meer dan twintig jaar ondersteunen onze vakkundige instructeurs leerlingen tijdens hun rijlessen. Dit doen zij met veel plezier én succes. Zij helpen jou graag snel, maar vooral veilig de weg op. We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage!

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende lespakketten in iedere prijsklasse. Wil je wat meer weten over een specifieke rijopleiding? Klik op het voertuig waar jij je rijbewijs voor wilt halen en bekijk alle mogelijkheden. De inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het voertuig zijn allemaal inbegrepen in onze prijzen.

Wil je je theorie-examen halen of een cursus volgen? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Rijschool van Bemmel. Je kunt bij ons terecht voor heftruck– en theoriecursussen. Daarnaast is het ook mogelijk om te leren rijden met een aanhanger!

rijschool palmstad
Schrijf je in

Jouw rijschool in Leerdam

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Leerdam

Rijschool van Bemmel in Leerdam biedt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
rijschool ijsselstein
automaat opleiding rijschool ijsselstein
motor rijden rijschool ijsselstein
scooter opleiding rijschool ijsselstein
aanhanger rijbewijs rijschool ijsselstein
heftruck rijden rijschool ijsselstein
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Leerdam?

Schrijf je nu in!