Rijschool Meerkerk

Rijschool van Bemmel, uw specialist in rijopleidingen.

Dé rijschool van Meerkerk

Zoek jij een rijschool in de buurt van Meerkerk? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Welke rijopleiding je ook wilt doen, bij ons kun je altijd terecht. Van Bemmel heeft geen wachtlijsten, dus je kunt meteen van start! We bieden onder meer pakketten aan voor scooter-, auto- en motorrijbewijs. Al meer dan twintig jaar begeleiden onze vakkundige instructeurs leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Dit doen ze met veel succes en plezier. Bij Rijschool van Bemmel ben je verzekerd van goede en professionele begeleiding. Zo kun je snel en vooral veilig op weg. We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage!

Kom je rijlessen volgen bij Van Bemmel? Bekijk welk lespakket bij jou past. Wij bieden verschillende varianten aan. Zo is er voor iedereen een passend pakket, hoe groot of klein je budget ook is. Wil je meer weten over een specifieke rijopleiding? Klik dan op het voertuig waar jij mee wilt lessen en bekijk alle mogelijkheden. Al onze prijzen zijn inclusief verzekeringskosten, inschrijfkosten en de huur van het voertuig.

Ben je op zoek naar een bepaalde cursus? Of wil je je theorie-examen halen? Ook hiervoor kun je terecht bij Rijschool van Bemmel. Wij bieden heftruck– en theoriecursussen aan. Daarnaast kunnen we je begeleiden in het halen van je autorijbewijs met aanhanger!

rijschool doorn
Schrijf je in

Jouw rijschool in Meerkerk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Meerkerk

Rijschool van Bemmel in Meerkerk biedt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
rijschool ijsselstein
automaat opleiding rijschool ijsselstein
motor rijden rijschool ijsselstein
scooter opleiding rijschool ijsselstein
aanhanger rijbewijs rijschool ijsselstein
heftruck rijden rijschool ijsselstein
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Meerkerk?

Schrijf je nu in!