Rijschool Nieuwegein

Rijschool van Bemmel, uw specialist in rijopleidingen.

Rijschool in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een rijschool in Nieuwegein en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Welke rijopleiding je ook wilt gaan volgen, bij ons kun je altijd terecht. Rijschool van Bemmel heeft geen wachtlijsten, dus je kunt direct van start. We bieden voor onder meer je scooter-, auto- en motorrijbewijs lespakketten aan. Onze rijschool ondersteunt al meer dan twintig jaar leerlingen bij het volgen van verschillende rijopleidingen. Met de hulp van onze bekwame instructeurs ben je zeker van goede en professionele begeleiding. Zij helpen jou snel, maar vooral veilig de weg op. We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage!

Kies je voor Van Bemmel? Kijk dan vooral welk lespakket het beste bij je past. We bieden verschillende varianten, zo is er voor iedereen een passend pakket beschikbaar. Wil je meer weten over één van onze rijopleidingen? Klik dan op het voertuig waar jij mee wilt gaan lessen en lees wat er allemaal bij ons mogelijk is! Al onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het voertuig. Kun je niet wachten om zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te gaan? Meld je vandaag nog aan!

Wil je een specifieke cursus volgen of wil je graag je theorie-examen halen? Ook dan helpt Rijschool van Bemmel je graag. Wij bieden namelijk heftruck– en theoriecursussen aan. Daarnaast kunnen we je begeleiden in het halen van je autorijbewijs met aanhanger!

Rijles Bilthoven
Schrijf je in

Jouw rijschool in Nieuwegein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Nieuwegein

In Nieuwegein biedt Rijschool van Bemmel pakketten aan voor verschillende type rijopleidingen. Je bent bij ons aan het goede adres voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie over de rijlessen voor de specifieke voertuigen kun je klikken op de afbeeldingen hiernaast. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Nieuwegein?

Schrijf je nu direct in!