Rijschool Odijk

Rijschool van Bemmel, uw specialist in rijopleidingen.

Dé rijschool van Odijk

Zoek jij een rijschool in Odijk en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Welke rijopleiding je ook wilt gaan volgen, bij ons kun je altijd terecht. We hebben namelijk geen wachtlijsten, dus je kunt meteen van start. We hebben lespakketten beschikbaar voor onder meer je auto-, scooter- en motorrijbewijs. Onze rijschool ondersteunt al meer dan twintig jaar leerlingen bij het volgens van verschillen rijlessen. En met succes. Met de hulp van onze ervaren en deskundige instructeurs ben je verzekerd van goede en professionele begeleiding. Zij helpen jou snel en veilig de weg op. We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage!

Kom je bij onze rijschool één van onze rijopleidingen volgen? Kijk dan vooral welk lespakket bij jou passend. We hebben verschillende varianten, dus is er voor iedereen een passend pakket beschikbaar. Wil je meer weten over een bepaalde rijopleiding? Kies dan het voertuig waar jij mee wilt gaan lessen en lees verder wat er bij ons mogelijk is. Al onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het voertuig.

Wil je een specifieke cursus of wil je je theorie-examen halen? Ook dit is bij Rijschool van Bemmel mogelijk. Wij bieden heftruck– en theoriecursussen aan. Daarnaast kunnen we je begeleiden in het halen van je autorijbewijs met aanhanger!

rijschool odijk
Schrijf je in

Jouw rijschool in Odijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Odijk

Rijschool van Bemmel in Odijk biedt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
rijschool ijsselstein
automaat opleiding rijschool ijsselstein
motor rijden rijschool ijsselstein
scooter opleiding rijschool ijsselstein
aanhanger rijbewijs rijschool ijsselstein
heftruck rijden rijschool ijsselstein
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Odijk?

Schrijf je nu in!