Rijschool Schalkwijk

Rijschool van Bemmel, uw specialist in rijopleidingen.

Dé rijschool van Schalkwijk

Woon jij dichtbij of in Schalkwijk en zoek je een rijschool die perfect bij jou past? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Of je nu gaat voor je motorrijbewijs, scooterrijbewijs of eindelijk klaar bent voor je autorijlessen, bij ons ben je aan het juiste adres. Er zijn geen wachtlijsten bij onze rijschool, dus je kunt direct aan de slag! Onze professionele instructeurs ondersteunen al meer dan twintig jaar lang leerlingen bij diverse rijopleidingen. Zij werken dag in dag uit om ervoor te zorgen dat jij snel en vooral veilig zelf de weg op kunt. We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage!

Wij bieden verschillende lespakketten aan. Het maakt niet uit hoe klein of groot je budget is, je vindt er altijd wel een die aan jouw wensen voldoet. Wil je meer informatie over de opleiding die jij wilt gaan volgen? Klik op het desbetreffende voertuig en lees wat alle mogelijkheden zijn bij Van Bemmel! De prijzen van de pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, de huur van het lesvoertuig en verzekeringskosten.

Heb je hulp nodig bij het behalen van je theorie-examen of wil je deelnemen aan een cursus? Dan kun je daarvoor ook bij ons terecht! Van Bemmel biedt ook heftruck– en theoriecursussen aan. Daarnaast kunnen we je ook leren rijden met aanhanger!

rijschool Tull en 't waal
Schrijf je in

Jouw rijschool in Schalkwijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Schalkwijk

Rijschool van Bemmel in Schalkwijk biedt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
rijschool ijsselstein
automaat opleiding rijschool ijsselstein
motor rijden rijschool ijsselstein
scooter opleiding rijschool ijsselstein
aanhanger rijbewijs rijschool ijsselstein
heftruck rijden rijschool ijsselstein
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Schalkwijk?

Schrijf je nu in!