Autorijles Nieuwendijk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Nieuwendijk

Wil jij starten met het volgen van autorijles en woon jij in of in de buurt van Nieuwendijk? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden onder andere in de regio Nieuwendijk rijlessen aan. Wanneer je kiest voor Van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak! We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage. Inmiddels helpen onze bekwame instructeurs al ruim twintig jaar leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Zij doen dit met veel succes en plezier. Je kunt bij ons terecht voor reguliere lessen, maar ook voor lessen in een automaat. Kun jij niet wachten om zelfstandig de weg op te gaan? Dan kun je onze 10-daagse spoedcursus volgen!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je mag starten met het volgen van autorijlessen wanneer je 16,5 jaar bent. Bij Rijschool van Bemmel ben je verzekerd van een goede en professionele begeleiding. Ook kun je bij onze rijschool terecht als je faalangst, autisme of ADHD hebt. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en kunnen zich volledig aanpassen aan jouw wensen. Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Kun je ook wel wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie-examen? Ook dat kan bij Van Bemmel! Wij bieden zowel klassikaal als privé theoriecursussen aan.

Onze lesmethode

Bij Rijschool van Bemmel haal je snel en veilig je rijbewijs doormiddel van de RIS lesmethode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Hierbij volg je verschillende modules en worden je kennis en vaardigheden getoetst aan het einde van elke module. Je kunt enkele opdrachten maken uit het werkboek, dat je van je instructeur krijgt, ter voorbereiding. Voordat je met een les begint, kijk je samen met je instructeur naar jouw leerdoelen. Aan het einde van de rit evalueer je hoe het is gegaan. Oftewel, wanneer je rijlessen volgt bij Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Nieuwendijk? Dan zit je bij Rijschool van Bemmel altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles werkhoven
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Nieuwendijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Rijopleidingen die we aanbieden in Nieuwendijk

Rijschool van Bemmel biedt in Nieuwendijk verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Nieuwendijk?

Schrijf je nu in!