Autorijles Nieuwpoort

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Nieuwpoort

Wil jij autorijles volgen in Nieuwpoort? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden onder meer rijles aan in Nieuwpoort en omgeving. Als je kiest voor Van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak. We zijn immers niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Je kunt bij ons natuurlijk reguliere rijlessen volgen, maar je kunt ook bij ons terecht voor rijlessen in een automaat. Kun jij niet wachten om zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te gaan? Dan is onze 10-daagse spoedcursus iets voor jou!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je 16,5 jaar bent mag je starten met het volgen autorijlessen. Je bent verzekerd van goede en professionele begeleiding wanneer je kiest voor Van Bemmel. Heb je moeite met het volgen van rijles omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met ADHD, autisme of faalangst? Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd en kunnen zich volledig aanpassen aan jouw wensen. Tijdens een intakegesprek bespreken we samen met jou wat jouw wensen zijn en kijken we naar de mogelijkheden. Wil je wat hulp bij het behalen van je theorie-examen? Ook dan helpen we je graag. Je kunt bij ons ook terecht voor een theoriecursus. Deze bieden we zowel klassikaal als privé aan.

Onze lesmethode

Je haalt snel en veilig je rijbewijs bij Rijschool van Bemmel middels de RIS lesmethode. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Je doorloopt verschillende modules. Aan het eind van elke module worden je vaardigheden en kennis getest. Je kunt ter voorbereiding op je rijlessen een aantal opdrachten maken uit het werkboek welke je van je instructeur krijgt. Jullie bespreken aan het begin van de les jouw leerdoelen. Aan het einde van de rit evalueer je hoe het is gegaan. Kort samengevat, met de rijlessen van Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Nieuwpoort? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelfstandig de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles palmstad
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Nieuwpoort

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Nieuwpoort

Rijschool van Bemmel biedt in Nieuwpoort verschillende pakketten aan voor verschillende soorten rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik voor meer informatie op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct aanmelden? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Nieuwpoort?

Schrijf je nu in!