Rijles Nieuwpoort

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Nieuwpoort

Woon jij in of in de buurt van Nieuwpoort en wil je rijles volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden in Nieuwpoort verschillende rijopleidingen aan. Of je nu gaat voor je motor-, scooter- of autorijbewijs, bij ons is er altijd plek. Onze rijschool heeft geen wachtlijsten, waardoor jij direct kunt beginnen! Al meer dan twintig jaar begeleiden onze bekwame instructeurs leerlingen bij diverse rijlessen. Zij helpen jou met veel plezier snel, maar vooral veilig de weg op. We zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met de hoogste slagingskans! Kun je niet wachten om zelfstandig de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende lespakketten. Zo hebben we altijd een pakket dat bij jou past, hoe klein of groot je budget ook is. Alle prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Wil je meer informatie over een bepaalde rijopleiding? Klik dan op het voertuig waar jij je rijbewijs voor wilt halen en lees wat er allemaal mogelijk is!

Wil je een cursus volgen of je theorie halen? Wij bieden ook heftruck– en theoriecursussen aan en kunnen je daarnaast ook leren rijden met aanhanger! Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in!

rijles vechten
Schrijf je nu in

Jouw partner voor rijlessen in Nieuwpoort

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Nieuwpoort

Rijschool van Bemmel biedt in Nieuwpoort verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Nieuwpoort?

Schrijf je nu in!