Autorijles Giessen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Giessen

Woon jij in of in de buurt van Giessen en wil je graag beginnen met het volgen van autorijles? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onder meer in Giessen bieden wij diverse rijlessen aan. Als je rijles komt volgen bij Van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak! We zijn immers niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage. Onze bekwame instructeurs begeleiden al meer dan twintig jaar onze leerlingen bij verschillende soorten rijopleidingen. Dag in dag uit zorgen zij er met veel plezier voor dat jij zo snel mogelijk de weg op kunt. Wij bieden niet alleen reguliere lessen aan, maar ook rijlessen in een automaat. Kun jij niet wachten om zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te gaan? Kies dan voor onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je mag starten met het volgen van autorijles wanneer je 16,5 jaar oud bent. Bij ons ben je verzekerd van een goede en professionele begeleiding. Ook kun je bij ons terecht wanneer je te maken hebt met ADHD, autisme of faalangst. Onze bekwame instructeurs hebben zich gespecialiseerd. Zo kunnen zij zich volledig aanpassen aan jouw wensen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden tijdens een intakegesprek. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie-examen? Ook dit kan bij Rijschool van Bemmel! We bieden naast rijlessen ook theoriecursussen aan. Deze worden zowel klassikaal als privé aangeboden.

Onze lesmethode

Bij Van Bemmel haal je snel en veilig je rijbewijs, doormiddel van de RIS lesmethode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Je doorloopt hierbij verschillende modules. Na het einde van zo’n module worden je vaardigheden en kennis getoetst. Je kunt je hierop voorbereiden door een aantal opdrachten te maken uit het werkboek. Het werkboek krijg je van je instructeur. Aan het begin van de les bespreken jij en je instructeur wat je leerdoelen zijn. Aan het einde van de rit worden deze geëvalueerd. Kortom, je gaat goed voorbereid de weg op met de rijlessen van Rijschool van Bemmel!

Wil jij ook autorijles volgen in Giessen? Bij Rijschool van Bemmel ben je aan het juiste adres! We helpen je graag zodat jij snel en vooral veilig zelfstandig de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles doorn
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Giessen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Giessen

Rijschool van Bemmel biedt in Giessen diverse pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor meer informatie. Hier vind je informatie over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Giessen?

Schrijf je nu in!