Autorijles Gorinchem

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Gorinchem

Wil jij beginnen met het volgen van autorijles in de omgeving van Gorinchem? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden in onder meer Gorinchem autorijles aan. Wanneer je kiest voor van Bemmel heb je binnen no-time je rijbewijs op zak! We zijn natuurlijk ook niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage. Onze instructeurs begeleiden al meer dan twintig jaar leerlingen bij diverse rijopleidingen. Dit doen zij met veel plezier én succes. Je kunt bij ons terecht voor reguliere lessen, maar ook voor rijlessen in een automaat. Kun jij niet wachten om zo snel mogelijk zelfstandig de weg op te gaan? Dan is onze 10-daagse spoedcursus iets voor jou!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Als je 16,5 jaar oud bent, mag je starten met het volgen van autorijles. Bij Rijschool van Bemmel ben je zeker van goede en professionele begeleiding. Heb je te maken met autisme, ADHD of faalangst? En vind je het daardoor spannend om rijles te volgen? Voor ons is dat geen probleem. Onze instructeurs kunnen zich volledig aanpassen aan jouw wensen, doordat zij zich gespecialiseerd hebben. Bij het intakegesprek bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Wil je ook wat hulp bij het behalen van je theorie-examen? Ook hiervoor kun je terecht bij Van Bemmel! Wij bieden namelijk ook theoriecursussen aan. Dit kan zowel klassikaal als privé.

Onze lesmethode

Je haalt snel en veilig je rijbewijs bij Rijschool van Bemmel, doormiddel van onze RIS lesmethode. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Hierbij doorloop je verschillende modules. Na het einde van elke module worden je kennis en vaardigheden getoetst. Door een aantal opdrachten te maken uit het werkboek, dat je van je instructeur krijgt, kun je je hierop voorbereiden. Aan het begin van elke les bespreek je samen met je instructeur wat je leerdoelen zijn. Aan het einde van de les worden deze geëvalueerd. Met andere woorden, je gaat goed voorbereid de weg op met de rijlessen van Van Bemmel!

Wil jij ook autorijles volgen in Gorinchem? Bij Rijschool van Bemmel ben je aan het juiste adres! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelfstandig de weg op kunt! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles doorn
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Gorinchem

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Gorinchem

Rijschool van Bemmel biedt in Gorinchem diverse pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor meer informatie. Hier vind je informatie over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Gorinchem?

Schrijf je nu in!