Autorijles Schalkwijk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Schalkwijk

Woon jij in of vlakbij Schalkwijk en ben je er klaar voor om autorijles te gaan volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden namelijk rijlessen aan in regio Schalkwijk. Wanneer je kiest voor Van Bemmel, is de kans zeer groot dat jij binnen no-time je rijbewijs op zak hebt. We zijn dan ook niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Onze bekwame instructeurs begeleiden leerlingen inmiddels alweer meer dan twintig jaar bij verschillende rijopleidingen. Dit doen ze met plezier én met succes. We hebben reguliere lespakketten beschikbaar, maar je kunt ook kiezen voor autorijlessen in een automaat. Is geduld niet jouw sterkste kant en kun je niet wachten om zelfstandig de weg op te gaan? Volg dan onze 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Je mag autorijlessen volgen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Vind je het lastig of spannend om te gaan lessen, omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met ADHD, faalangst of autisme? Laat je dat niet weerhouden! Onze instructeurs hebben zich gespecialiseerd en passen zich graag aan aan jouw wensen. Zo ben je altijd verzekerd van goede en professionele begeleiding. Tijdens het intakegesprek kijken we samen naar wat er allemaal mogelijk is. Zou je ook wel wat hulp willen bij het halen van je theorie-examen? Ook dan kun je bij onze rijschool terecht, namelijk voor onze theoriecursus. Deze kun je zowel klassikaal als privé volgen.

Onze lesmethode

Je wilt natuurlijk snel en vooral veilig je rijbewijs halen. Daarom maken we gebruik van de RIS lesmethode;  Rijopleiding in Stappen. Het idee van deze methode, is dat je diverse modules doorloopt. Heb je een module afgerond, dan worden je kennis en vaardigheden getoetst en ga je door naar het volgende onderwerp. Ter voorbereiding van je autorijlessen, maak je wat opdrachten uit het werkboek dat je krijgt van je instructeur. Voordat de les begint, bespreek je wat je leerdoelen zijn en aan het eind van de rit evalueer je hoe het allemaal is gegaan. Kortom met de rijlessen bij Rijschool van Bemmel ga je gegarandeerd goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Schalkwijk? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles vechten
Schrijf je nu in!

rijschool voor autorijlessen in Schalkwijk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Rijopleidingen die we aanbieden in Schalkwijk

Rijschool van Bemmel biedt in Schalkwijk verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Schalkwijk?

Schrijf je nu in!