Autorijles Schelluinen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Schelluinen

Ben jij woonachtig in of vlakbij Schelluinen en wil je starten met autorijles? Bij Van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij bieden onder meer in Schelluinen en omgeving rijlessen aan. Als je kiest voor Rijschool van Bemmel, ben je ervan verzekerd dat je binnen no-time je rijbewijs haalt. We zijn natuurlijk niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met het hoogste slagingspercentage! Naast dat we lespakketten hebben voor reguliere rijlessen, kun je bij ons ook terecht voor rijlessen speciaal gericht op automaten. Wil je niet wachten en zo snel mogelijk zelf in een auto kunnen stappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een 10-daagse spoedcursus!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je 16,5 jaar oud bent, mag je beginnen met het volgen van autorijlessen. Bij Rijschool van Bemmel ben je verzekerd van professionele begeleiding. Ook wanneer je het lastig vindt om rijlessen te gaan volgen. Dit kan zijn als je bijvoorbeeld te maken hebt met faalangst, autisme of ADHD. De instructeurs van Van Bemmel hebben zich gespecialiseerd, zodat zij zich volledig aan kunnen passen aan jouw wensen. Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het behalen van je theorie-examen? Ook dan kun je terecht bij Rijschool van Bemmel! Wij bieden zowel klassikaal als privé theoriecursussen aan.

Onze lesmethode

Wij werken bij Van Bemmel met de RIS methode. Dit staat voor Rijopleiding in Stappen. Je volgt bij deze methode diverse modules. Zodra je een module hebt doorlopen, worden je kennis en vaardigheden getest. Haal je deze onderdelen? Dan kun je door naar de volgende module. Ter voorbereiding wordt aangeraden een aantal opdrachten te maken uit het werkboek, welke je van je instructeur krijgt. Aan het begin van elke les bespreken jullie samen je leerdoelen voor die les. Aan het einde van de rit evalueer je hoe dit is gegaan. Met andere woorden: door te lessen bij Rijschool van Bemmel ga je goed voorbereid de weg op!

Wil jij ook autorijles volgen in Schelluinen? Bij onze rijschool zit je altijd goed. Volg bij ons autorijlessen, lessen voor automaat rijden, of een theoriecursus.

autorijles palmstad
Schrijf je nu in!

Rijschool voor autorijlessen in Schelluinen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Schelluinen

Rijschool van Bemmel biedt in Schelluinen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Schelluinen?

Schrijf je nu in!