Motorrijles Houten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in Houten

Wil je motorrijles in Houten volgen? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel! Wij geven motorrijles in Houten en de omgeving. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met het geven van rijlessen voor verschillende voertuigen. Er zijn geen wachtlijsten dus je kunt gelijk aan de slag met je motorrijles.  Onze instructeurs helpen je binnen no-time de weg op!

motorrijles houten

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel zijn we gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van leerlingen tijdens de rijlessen. Je kunt voor diverse voertuigen rijlessen volgen bij ons. Denk aan auto, scooter, motor en auto met aanhanger. We hebben een hoog slagingspercentage omdat onze instructeurs zeer deskundig en ervaren zijn. Naast de rijlessen kun je bij ons verschillende cursussen volgen zoals theoriecursus en de antislipcursus. Rijschool van Bemmel is gevestigd in IJsselstein, maar geeft ook motorrijles in Houten en de omgeving. Voor het motorrijbewijs zul je twee examenonderdelen afleggen. Je zult eerst een AVB examen afleggen en daarna het AVD examen. Het AVB examen bestaat uit voertuigbeheersing en tijdens dit examen worden er een aantal bijzondere verrichtingen getoetst. Het AVD examen bestaat uit je verkeersdeelneming op de openbare weg.

Motorrijlessen Houten

Als je je motorrijbewijs wilt halen, kun je hiermee beginnen als je 20 jaar bent. Dan begin je met het A2 rijbewijs. Om met het volledige A2 rijbewijs te beginnen moet je je A2 rijbewijs hebben mét twee jaar ervaring of je wacht tot je 24 jaar oud bent dan kun je gelijk met het volledige A rijbewijs beginnen. Het is belangrijk dat je tijdens het motorrijden beschermende kleding draag. Wanneer je motorrijles bij ons volgt kun je eventueel kleding lenen zoals een helm, jack broek en handschoenen. Het enige dat je zelf mee moet nemen zijn de enkel beschermende schoenen.

Interesse?

Heb je interesse in de motorrijles in Houten van Rijschool van Bemmel? We bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Houten

Rijschool van Bemmel biedt in Houten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Start nu motorrijlessen in Houten

Schrijf je nu in!