Motorrijles Maarsseveen

Geen wachttijden, direct lessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in Maarsseveen

Wil je motorrijles in Maarsseveen volgen en zoek je nog naar een rijschool? Kom motorrijles volgen bij Rijschool van Bemmel en je kunt binnen no-time de weg op met je motor. Wij hebben geen wachtlijsten dus je kunt gelijk beginnen. Meld je nu aan! 

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel zijn we al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen. Dit doen we met veel succes want ons slagingspercentage ligt hoog! De instructeurs die je begeleiden tijdens je motorrijles in Maarsseveen zijn deskundig en ervaren. Zij helpen jou zo snel en veilig mogelijk de weg op. Wij vinden het belangrijk iedereen de kans te geven om het motorrijden te leren. Daarom bieden we ook motorijlessen aan met een verlaagde motor. Je kunt bij ons motorrijles volgen vanaf een lengte van 1.55 meter. Daarnaast bieden we rijlessen voor auto, auto met aanhanger, scooter en heftruck. Moeite met de theorie? Volg dan een van onze theoriecursussen, dit kan klassikaal of privé.

Het motorrijbewijs

Er zijn voor het motorrijbewijs twee categorieën. Het A2 rijbewijs en het volledige A rijbewijs. Je kunt met het A2 rijbewijs beginnen als je 20 jaar bent. Voor het volledige A rijbewijs moet je 24 jaar zijn of het A2 rijbewijs bezitten met 2 jaar rijervaring. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je bij ons beschermende kleding lenen zoals een jas, broek, helm en handschoenen. Na het behalen van je theorie-examen en het afronden van je motorrijlessen, ben je klaar om praktijkexamen te doen. Het praktijkexamen voor je motorrijbewijs bestaat uit twee onderdelen namelijk het AVB examen  en het AVD examen. Het AVB examen is voor voertuigbeheersing. Tijdens dit examen zul je een aantal bijzondere verrichtingen moeten doen. Bij het AVD examen word je getest op je verkeersdeelneming aan de openbare weg.

Interesse?

Heb je interesse in de motorrijles in Maarsseveen bij Rijschool van Bemmel? We bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Maarsseveen

Rijschool van Bemmel biedt in Maarsseveen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!