Rijles bij Veronica

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Kom lessen bij Veronica

Wil jij je rijbewijs halen? Dat doe je heel makkelijk door rijlessen te volgen bij onze instructrice Veronica! Jouw rijbewijs heb je binnen no-time op zak dankzij het hoge slagingspercentage bij rijschool van Bemmel. Bovendien werken wij zonder wachtlijsten waardoor je meteen kunt beginnen met je rijles bij Veronica. Schrijf je vandaag nog in.

Waarom rijles bij Veronica

Bij rijschool van Bemmel helpen we leerlingen al meer dan 20 jaar veilig en snel de weg op. We bieden verschillende rijopleidingen, zoals scooter-, motor- en autorijlessen.

All-in pakketten

Wij bieden verschillende all-in pakketten waarbij je kunt kiezen voor het pakket dat bij jou past. Klik op de button hieronder om de pakketten te bekijken. Naast de pakketten is het ook mogelijk om losse lesuren bij te kopen. Volgens het CBR hebben leerlingen gemiddeld 43 rijlessen nodig voor zij hun rijexamen halen.

rijschool veronica
Bekijk alle pakketten

Onze rijopleidingen

Behaal je autorijbewijs bij Rijschool van Bemmel

Heb jij altijd al je autorijbewijs willen halen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om je rijbewijs te halen, zo rij jij binnen no-time in je auto door het land.
Rijles Utrecht

Behaal je motorrijbewijs bij Rijschool van Bemmel

Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om je motorrijbewijs te halen. Wij volgen onze motorleerlingen niet in de auto, maar rijden zelf ook op de motor. Daarnaast worden onze motorlessen met maximaal 2 leerlingen tegelijk gegeven. Daardoor krijgt iedereen persoonlijke en gelijke aandacht.
Winterpakket motoractie

Behaal je scooterrijbewijs bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je scooterrijbewijs willen halen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om je rijbewijs te halen, zo rij jij binnen no-time op je scooter door de stad.

Behaal je heftruck certificaat bij Rijschool van Bemmel!

Veilig werken met de vorkheftruck. Juist bij het verplaatsen van lasten met een vorkheftruck moet de nadruk liggen op veiligheid, voor de bestuurder én voor de overige werknemers.

De rijschool van IJsselstein en omstreken

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

Onze rij-instructeurs 

Bij rijschool van Bemmel kun je rijles krijgen van Veronica, of van een van de andere instructeurs. Welke instructeur je ook krijgt toegewezen, allemaal streven ze ernaar jou op je gemak te stellen tijdens het lessen. Zo leer je snel en effectief hoe je veilig de weg op kan.

Het examen

Wanneer jouw instructeur je er klaar voor vindt kun je een CBR praktijkexamen afleggen. Dit duurt in totaal 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na afloop van het examen krijg je direct te horen of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je B rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je rijbewijs door rijlessen te volgen van Veronica? Of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Schrijf je nu in!
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool waar Veronica lesgeeft?

Schrijf je nu in!