Rijles Meerkerk

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Meerkerk

Woon jij in of in de buurt van Meerkerk en wil je graag rijles volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! In Meerkerk en omgeving bieden we verschillende rijopleidingen aan. Je kunt altijd bij ons terecht, omdat we geen wachtlijsten hebben. Of je nu kiest voor je scooter-, auto of motorrijbewijs, bij Van Bemmel kun je meteen aan de slag! Onze bekwame instructeurs ondersteunen leerlingen inmiddels alweer meer dan twintig jaar bij diverse rijopleidingen. Zij zorgen er graag voor dat je snel, maar vooral veilig de weg op kunt. Kun jij niet wachten om te beginnen met lessen? Meld je dan nu aan. Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 rijschool in de provincie met de hoogste slagingskans!

Je kunt bij Rijschool van Bemmel kiezen uit diverse lespakketten. Deze pakketten zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar, waardoor er altijd wel eentje bij zit die perfect bij jou past. De inschrijfkosten, huur van het lesvoertuig en verzekeringskosten zijn bij de prijzen van de pakketten inbegrepen. Wil je meer informatie over een bepaalde rijopleiding? Klik op het voertuig waar jij je rijbewijs voor wilt halen en bekijk alle mogelijkheden!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het halen van je theorie-examen of wil je een cursus volgen? Ook dat is mogelijk bij Rijschool van Bemmel! Je kunt bij ons terecht voor heftruck– en theoriecursussen. Verder kunnen we je ook leren rijden met aanhanger. Kun je niet wachten om te beginnen? Schrijf je vandaag nog in!

rijles Tull en 't waal
Schrijf je nu in

Jouw partner voor rijlessen in Meerkerk

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Meerkerk

Rijschool van Bemmel biedt in Meerkerk verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Meerkerk?

Schrijf je nu in!